Mandarinkacsamesék

Képeskönyv az újrakezdőknek

2018. február 03. 17:06 - yi

Helló. Ha már ilyen sokáig hallgattam, most legalább előbányászok néhány képet, esetleg azok kedvéért, akik nem Facebook-pajtik, így nem láthatták becses szavaim vizuális bizonyítékait. Így most fogok random dobogatni ide képeket, már amennyiben elég széles a sáv. 

 Kezdetnek itt fönt ez a sztárság felé vezető utam egyik dokumnetációja. A tanszéki "Freshmen's Welcome Party" egyik fénypontja, amikor kedves barátommal és kollégámmal Svetlanával, és becses diákunkkal, a tomboy Warm-mal előadtuk a 500 hundred miles című csodálatos dalt. Nem, nem, nem, hanganyag nem lesz. Oka van annak.  :) 

Mellesleg, a welcome partit december 11-ére sikerült összeszervezniük, csóri elsőévesek, akiket üdvözöltek, már lassan le is diplomáznak, mire üdvözölve lettek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandarin-kacsa-mesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8713630560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása